Arkiv för framtida internetarkeologer.

trams&flams

Jag skriver ledare för Aftonbladet

Aftonbladets Eva Franchell har skrivit en ledare om att [url=http://www.aftonbladet.se/ledare/article6673576.ab]"De urkonservativa lever i förnekelse"[/url]. Den handlar om det ytterst tråkiga ämnet klimatförändringarna. Ett ämne som inte ens med extremt livlig fantasi kan hoppa över till insunatuioner om sex är och förblir tråkigt. "Eh, jag har ett högtryck vid midjan.". "Det blir varmt här inne sa BH-modellen." "Nu blir det översvämning i byxorna eller nått". Ja, ni förstår.

Eller ja om inte är en 70-årig järnvägsingenjör från Indien och ordförande för IPCC och heter Rajendra Pachauri. Då kan man skriva en bok om en 70-åring som tittar tillbaka på sitt liv som järnvägsingenjör, eh jag menar klimatforskare, och hur han hade sex i alla möjliga och omöjliga ställningar. En orgie i tantsnusk.

[url=http://photogallery.indiatimes.com/articleshow/5427178.cms][img]http://lh3.ggpht.com/_lWvZALwgvok/S4wgH_W71HI/AAAAAAAAAIw/17hZF9QlyOk/pacahauri_and_his_novel.jpg[/img][/url]
[size=10]Själv ska jag skriva en bok om en bloggares egentliga liv som mästerspion![/size]

I alla fall, Franchells visar att klimatskeptikern och bloggaren [url=http://www.theclimatescam.se/]Maggie Thauersköld Crusell[/url] är medlem i klimatskeptiska nätverket [url=http://www.stockholminitiative.com/]Stockholmsinitiativet[/url]. Maggie bloggar även på den konservativa tidningen [url=http://www.varldenidag.se/]Världen idag[/url]. Dessutom använder sig Maggie av amerikanska källor!

Eva påpekar att en annan amerikansk källa är den högerkristna organisationen [url=http://www.minnesotamajority.org/]Minnesota Majority[/url]. De är emot sexualundervisning, homosexualitet, för rätten att bärare vapen och kreationism. De lik Maggie bekämpar klimatpanelen IPCC.

Ja ni förstår, Maggie är kreationist, hatar bögar och bär vapen eftersom hon använder sig av amerikanska källor. Klart som korvspad.

Jag tror jag kan det här nu. Låt mig försöka.

Eva Franchell har initialerna EF. En annan med initalierna EF är Elizabeth Fritzl. Hennes far österrikaren Josef Fritzl som våldtog barn och fick barn med sitt barn och murade i dem nere i sin handbyggda bunker.

[img=500x293]http://lh4.ggpht.com/_lWvZALwgvok/S4v1H2HxqqI/AAAAAAAAAIA/Nvy_pAQidzM/josef-fritzl-sunbathing.jpg[/img]
[img=500x164]http://lh6.ggpht.com/_lWvZALwgvok/S4wZas9HjaI/AAAAAAAAAIg/xzs7Ta7eOGk/s720/arbeit-macht-frei-auschwitz-work-makes-you-free-holocaust.jpg[/img]

En annan österrikare med bunker var Adolf Hitler. Hitler gasade ihjäl många miljoner människor. Hitler hade även en hund som han kallade för Blondie. En annan som kallade någon för Blondie var den fule Tuco i Den gode, den onde, den fule. Tuco var en riktigt ohederlig slemmig prisjägare utan skrupler. Han kunde bedra vem som helst för lite pengar.

[img]http://lh4.ggpht.com/_lWvZALwgvok/S4wQLE4z-xI/AAAAAAAAAIQ/Z6KXTbrhPZ8/tuco-stalin.jpg[/img]

Tucos mustasch i filmen påminner till stor del till Josef Stalins mustasch, ja ni vet den där cyniske diktatorn som stampade ihjäl en så där femtio miljoner ryssar. Och rysk rolette spelade man i Deer Hunter, en film om vietnamkriget. Jag behöver knappast påminna om napalmbomberna som USA slängde ner på folket där. Det finns det amerikanska källor på.

En som däremot gillade att lukta napalm var överste Bill Kilgore i den surrealistiska filmen Apocalypse Now. Filmen bygger på boken Mörkrets Hjärta av Joseph Conrad där det imperialistiska västvärlden med kristna missionärer åker upp längs kongofloden och skjuter av infödingarna.

[img]http://lh5.ggpht.com/_lWvZALwgvok/S4weSULrq-I/AAAAAAAAAIo/SiCKC1tX4vs/deer-hunter-kilgore-congo.jpg[/img]
[size=10]Efter man läst Aftonbladet vill man helst blåsa skallen av sig.[/size]

Eva Franchell, [b]hur kan du försvara detta?[/b]

[b]PS[/b] Jag ser även att det finns en öppning som [url=http://www.expressen.se/ledare/1.1896240/ann-charlotte-marteus-hanflina-lagom-klimatskeptiker]salongsberusad nyliberal på Expressen[/url] som ska "börja bränna på, shoppa loss, dansa i bensin".

Ey Expressen den här är till er - [url=http://open.spotify.com/track/0g9aXHGBpBtja5WAcXHXIJ]Tor Anthem[/url]

[code]Mitt namn är Tor och jag tänker inte va' tyst
Jag tänker inte bara sitta här och vänta på att bli fryst
Så vill du ha ett litet våp får du gå nån annanstans
Det låter uppenbart men alltid retar det nån
Den du talar med är inte nån vanlig Svenning eller Linderborg
Mitt namn är Tor Edvardsson

Och inte Jan Myrdal
Och inte Alex Schulman
Och inte Marcus Birro eller nån
Mitt namn är Tor Edvardsson[/code]

Syndicate content