Den omhuldade myten om att vara politiskt inkorrekt

Politiskt inkorrekt är sajten som uppdateras med en avundsvärd redaktionell energi. Här blottas hela Sveriges krämpor kring invandringspolitiken – eller den krämpa som åtminstone rasistiska och främlingsfientliga nationella tycker sig se. En nätbaserad nationalism på speed. Hur har man tid och resurser?

Vilka redaktionen består av har antagligen varit menat vara dold, men ibland spelar ju gironummer sina egna spratt att det inte är svårt att lista ut delar. Så kontot som man ska kunna skänka pengar till PI ägs av sverigedemokraten och riksdagsledamoten Kent Ekeroth och hans bror.

Kontot som sådant är till för att finansiera motståndet mot islamiseringen – tänk barnvagnskriget och ni förstår – vilket kallas för Islamifieringsfonden . I juni rapporterade Expo att PI ingått något slags samarbete med denna fond. På PI:s hemsida står det dock att man kan skänka pengar till dem för att driva sajten, och det är alltså också kontot till denna fond. Två vitt skilda saker/syften. Ridå.

Det intressanta är inte att det finns anonyma människor som önskar delta i debatten utan att behöva ta några risker, det intressanta är att sajten påstår sig vara politiskt neutral och oberoende. I försvaret varför Kent Ekroth poppar upp som en gubbe i lådan i PI:s ekonomiska sfär kan man ställa frågan varför man i så fall väljer att dela konto med en riksdagsledamot för Sverigedemokraterna? Ja, det var försvaret. Halt och slugt försvar å ena sida? Å den andra sidan på vilket sätt skulle detta delade konto vara bättre? Och vänd på det hela – hur klädsamt är det för en riksdagsledamot att finansiera (eventuellt stå bakom) en så öppet rasistisk och främlingsfientlig sida som PI? För att inte säga obehaglig i sina åsiktsyttringar (som det där med att tortyr är ok).

Den här typen av nationalister är faktiskt väldigt drivna nätaktörer, och har varit det länge, kopplingarna till Sverigedemokraterna har också alltid funnits där. Som politisk aktivism, med det berömda slagordet ”mot etablissemanget”, har det sin charm. Missförstå rätt, jag syftar på att det är en barnsligt driven kraft, som har sina poänger just för att de just inte är en del av etablissemanget, och detta oavsett vad det är för åsikter som krämpas fram.

Detta uppehållande vid att klaga på ”etablissemanget” som förtrycker oliktänkande, att vara ”politiskt inkorrekt”, man säger bara sanningen, bärs som en dygd, att man är tystad, hatad, förtryckt, censurerad av main stream media och så vidare. Alla dessa symboliska och mytologiska emblem för politisk subkultur, förståeliga i någon kontext.

Men vi är inte där längre. Sverigedemokraterna är i Riksdagen, invandringspolitik diskuteras ibland som om det vore den viktigaste politiska frågan i Sveriges historia. Noga bestämt: Sverigedemokraterna har politiskt makt och ekonomiska resurser (tacka svenska folket). 

Är det inte dags att dra upp byxorna och kamma sig, istället för att älta denna mytologi?

För under tiden har en del försökt debattera på PI men finner hela tiden sina kommentarer raderade. Det är förvisso varje sajtägare själv som avgör vad de vill ha på sin sida, det är inte kruxet att kommentarer blir modererade eller att man öppet deklarerar att vissa debatter vill man inte ha.

Kruxet är att PI vill framstå som om det är dem som är ”modererade” av samhället och av main stream media. Istället är de som små barn som grinigt klickar bort kommentarer de inte vill se. De är på sätt och vis samma andas barn som det där etablissemanget – aka de politiskt korrekta - de fortfarande klagar om och mytologiserar för att stärka sin egen förträfflighet. 

Det visar bara hur det politiskt korrekta är en mekanism och inte ett set av åsikter. Av den anledningen har jag aldrig gillat begreppet, för den används mest för att avväpna andra oliktänkande, en stämpel på en "värdelös" åsikt. Och just så används det på PI.

Hyckleriet är på en sådan barnslig nivå att det finns bara en sak att säga: Väx upp.

(Ränderna kanske bleknar med tiden, men jag är rätt övertygad att det pekoral som under bittra tårar skrevs för tio år sedan av en ledande Sverigedemokrat är lika gällande idag: men naturligtvis bekvämare att dölja under det pompösa PI, och att slippa ta ansvar för det.)

Länktips

Intressanta skärmdumpar av PI

Om Islamifieringsfonden aka ”stöd PI”: absolutebanana – busted by fate 

Mer (med bilder): absolutebanana – How PI is PI? | Jerlerup – Rasbiologi och hat | trotser – mein blogg| | Beelzebjörn – avslutande ord om politiskt inkorrekt |  Frihetssmedjan |more to come...

Annat om PI: bloggsam – politiskt inkorrekts strävan mot det politiskt korrekta | camillas vrå – politiskt inkorrekt granskats av medierna

Också intressant: Alex Bengtsson 

Comments

Kardinalfelet du gör är att

Kardinalfelet du gör är att du tror att sverigedemorkaterna nu har samma möjligheter som vilket parti som helst att växa och utvecklas p.g.a av att man är i riksdagen. Du inser inte att det finns ett filter mellan politiken och folket som kallas media som alltför ofta vinklar och ljuger när man behandlar frågor som bl.a. rör sverigedemokraterna även om man tar upp frågor görs det inte på ett nyanserat sätt. Att vara politiskt inkorrekt är inte synonymt med att dela PI:s åsikter eller samhällssyn i alla frågor, även om personer som föraktar den politiska korrektheten ofta har en hel del gemensamt med PI:s syn på saker och ting. Vill du ha det politisk inkorrekta rekommenderar jag flashback, tron på yttrandefrihet är så långtgående att man tom har tvingats driva sin verksamhet från utlandet. PI är inte någon sida som jag är inne på för att debattera. Det gör jag på flashback, PI läser jag för att jag vill veta saker som att vita i sydafrika i relativt stor utsträckning utsätts för hatbrott, att det fanns en "Lenins barnhörna" på bokmässan, att en norsk konvertit blev straffad genom att få kokande vatten över sig m.m. Ett gott komplement till svensk media i övrigt där fakta av den arten ofta undanhålls.  

@ Demokraten. Autoresponsen

@ Demokraten. 

Autoresponsen med ett ton goddagyxskaftar.

1. PI utger sig för att vara ett ”neutralt” fora som, 2. för fram sanningar som etablissemanget tystar. På det första kan invändas med att det finns en ekonomisk koppling till en riksdagsledamot för SD. På det andra kan invändas med att SD är en del av den politiska makten, och pengar med det. Det finns inga hinder för nationalister att orera om invandring – de gör det exempelvis på egna villkor – men uppenbarligen är de (åtminstone på PI) inte så intresserade av att höra någon annans synpunkt på dessa ”sanningar”. DET är vad som är intressant. Det är nämligen dags att sluta gömma sig bakom ”etablissemanget” och ”politiskt korrekt”, för det är ju exakt så man själv beter sig. Ok?

Av det följer inte att main stream media är/borde vara speciellt intresserade av foliehattsarméer och rasistiska/främlingsfientliga oreringar. Det betyder inte att det är samma sak som att ”sanningar” tystas. 

Att PI bemöts som den foliehattsarmé den är, är precis som det ska i ett land där yttrandefrihet (trots allt) råder. Av det följer inte att det är acceptabelt att SD’are eller nationalister klås upp eller att det råder ett perfekt politiskt klimat där alla åsikter tolereras. Av det följer dessvärre, som sagt, ingenting om ”sanningar”. Men att ett riksdagsparti tycks ha med sajten att göra är också intressant, ett parti som försöker putsa på sin fasad. Ok?

Sedan vad du nu än tror om att vilja läsa ”politiskt korrekt” – säger det mer om dig än om mig. Jag tror jag tar några sekunder och skrattar torrt åt det.

 

Det enda sätt som jag har


Det enda sätt som jag har försvarat PI på är som dess funktion att förmedla information som vanligtvis inte förekommer i annan media. Vad gäller att man för fram sanningar som andra medier tystar stämmer då jag har följt PI samt vanlig media under ett antal månader pröva och läs där själv så kommer du förstå vad jag menar.

 Jag undrar vem du diskuterar med här... mig och mina argument, eller politisk inkorrekt som tyvärr inte är inblandad i denna diskussion.

Jag konstaterade nyss tre exempel på fakta från PI. Att du väljer att kolla detta för rasistiska/främlingsfienliga oreringar visar på ett förakt för sanningen. Märkligt nog var det tom med en av de fakta som jag presenterade som handlade om rasism. Vem visste att verkligheten har gått och blivit rasistisk och främlingsfientlig...

 

Förresten: 

Vet du vad PI är?

En grupp, säkert inte mer än 20 pers. Det finns ingen "armé" där. Arméen består av de människor som inte är rädda att ta del av verkligheten och tillgodogör sig information genom PI och mängder av andra medier. Människor som är upplysta nog att inte lita blint på en journalistkår som är betydligt mer invandringsvänliga än svenskar i allmänhet och som anar ugglor i mossen när information som är avgörande för Sveriges framtid hålls dold.

@Demokraten, som sagt goddag

@Demokraten, som sagt goddag yxskaft, det står inte i inlägget att det är något fel med att PI existerar. Jag skulle försvara dess existens om det så vore nödvändigt, men det är ju inte det som inlägget handlar om, utan om hyckleri. Så frågan är ju faktiskt vad du yrar om. 

Jag "yrar" om alla "arméer"


Jag "yrar" om alla "arméer" som rimligtvis inte endast kan syfta på PI:s redaktion plus enstaka sd:are?

 

Bloggen Politiskt inkorrekt

Bloggen Politiskt inkorrekt fyller samma funktion för svenska fascister som dom av Goebbles orkestrerade nazimedia som under 30 talet la grunden för förintelsen.

 Du inser inte att det finns ett filter mellan politiken och folket som kallas media som alltför ofta vinklar och ljuger

-----------------------'

Föreställningen om en  konspiration där dom intellektuella samverkar med "lössen" för att ta över är en direkt kopia av hur dom tyska nazisterna lurade det tyska folket att tro på en konspirationen skapad av judar och intellektuella med avsikt att underkasta sig det tyska folket.

 

Vet du vad PI är?

-----------------------

Fascister.

Woaaa we have lift off på så

Woaaa we have lift off på så många plan...

Apropå "goddag yxskaft"...

Apropå "goddag yxskaft"...

Fascism är snarare att ge sig


Fascism är snarare att ge sig på folkvalda med våld och hindra folk från att ta del av information genom att skrika och störa den allmänna ordningen. Det som svensk vänster på ytterkanten håller på med alltså...

Självklart är inte 100 % av det som skrivs på PI sant och de har också sina vinklingar på saker och ting. Därför tar jag även information från andra nyhetskällor så att jag inte riskerar att t.ex. bli så ensidigt informerad att jag blandar ihop våldsdyrkande diktaturideologi med politiska krafter styr har stort inflytande i flera av våra grannländer läge som råder i flera av våra grannländer. 

Förövrigt är det ingen "konspiration", journalistkåren är mer invandringsvänlig än svenska folket i allmänhet samma sak gäller politikerna. Journalisternas lögner och ensidiga vinklingarna är många upptäcker den som är intresserad.  

@Demokraten. Det är inte att

@Demokraten. Det är inte att man skriver på nätet som är problematiskt, tvärtemot vad du tycks tro, utan de två punkter jag tar upp ovan, som jag trodde skulle tydliggöra det. 


Så PI har massor av besökare och "skribenter", kommentatorer, en liten armé av människor med åsikter sålunda. Fint så. Det vore väl i så fall bättre att ta tillvara det och möjligen inte bete sig på det sätt som man så gärna klagar över? Tycker du inte att det är problematiskt? Och om du nu är bekymrad över att någon elit-tyckarkår dominerar och är allt annat än "oberoende" varför inte utsträcka det till det älskade PI?

(Det här med "sanningar" och "lögner" får vara din upplevelse.)"Intressanta skärmdumpar av

"Intressanta skärmdumpar av PI".

Det intressanta med dessa skärmdumparna är att de inte visar något som PIs redaktion skrivit, utan endast kommentarer som läsare har skrivit. De flesta kommentarer som inte håller måttet tas bort och folk som missbrukar funktionen blir bannade. Det samma gäller på alla internetbaserade tidningar med kommentarsfunktion.

"[...] rasistiska och
främlingsfientliga nationella [...]"


Att blint kalla folk som tycker annorlunda än sig själv i invandringsfrågor eller lite mer konservativa frågor för rasister eller främlingsfientliga är en av de anledningar till att PI behövs. (Jag säger "blint" eftersom du väljer att inte förklara varför du sätter dessa epitet på dem.)  Jag skulle vilja påstå att rasist i dagsläget är bland de värsta man kan bli stämplad för att vara idag. Trots det kan man lätt klistra det på vem som helst som är kritisk till Sveriges invandring utan att ens förklara varför.

"De är på sätt och vis samma andas
barn som det där etablissemanget – aka de politiskt korrekta - de fortfarande klagar
om och mytologiserar för att stärka sin egen förträfflighet."


Att ta bort åsikter som bryter mot Sveriges konsensus kultur gör man på många dagstidningar. På PI tar man bort kommentarer som är rasistiska, kränkande eller uppmanar till våld. Skillnaden är stor.


Deras artiklar är varken rasistiska eller främlingsfientliga i mina ögon, något som de flesta läsare nog håller med mig om. Artiklarna endast lite mer realistiska och konservativt lagda i dessa frågor än övriga media. Så om du kan hitta något som skulle bevisa att PIs redaktörer skulle vara "rasister" eller "främlingsfientliga" så för gärna fram det. Att blint klistra felaktiga och orättvisa epitet tjänar ingen på.


Jag skulle snarare säga att


Jag skulle snarare säga att det råder inbördeskrig i armén det är ju ingen som stör sig mer på censurerade kommentarer m.m. än de som faktiskt råkar ut för det, nämligen de som skriver och läser där.

De som besöker PI och är någorlunda pålästa är medvetna om att det inte är någon neutral eller opartisk nyhetsförmedlare. Det är nyheter som skapas utifrån en grupp människor med vissa prioriteringar. Hade PI med ovan nämna problem varit en dominerande kraft bland svensk media hade det varit ett stort problem, men så är inte fallet. I media dominerar tidningar, tv och radio med en vinkling tvärtemot PI:s där  man vurmar för mångkulturen och undanhåller mängder av information. Det handlar om att det finns en obalans.

Jag tror att du också är kapabel till att uppleva lite sanningar och lögner om du bara är villig att lyssna till vad mediekritikerna säger.

Då skulle jag påstå att det

Då skulle jag påstå att det är ett underbetyg med egna mått mätt, en moderering som i stort sett utgör en paradox om man nu menar allvar med sina grandiousa idéer om vad nu PI ska stå för. 


Huruvida "de som besöker" PI är "pålästa" beror nog helt på vad du menar med det. Att diskutera det är dessvärre lite som att spela pingis, joho, nehej. 

Hur som helst är din omsorg om hur jag borde uppleva lite sanningar om lögner bara jag är villig att lyssna på mediekritiker, mycket rörande eller i alla fall roande. Det är här jag ska säga med lite myndig stämma att undersöka saken lite närmare, tex på en blogg nära dig. 

Fast jag känner mig för gammal och led för det.

@Perry,  jag har en känsla

@Perry, 


jag har en känsla att du inte skulle känna igen en spade fast du grävde med den. 

Det är trots allt väldigt intressant att du (och andra) tycker det är helt oproblematiskt att å ena sidan spela något slags ledsen underdog-kort (mot det onda imperiet aka medierna aka etablissemanget) och sedan ha alla dessa utrymmen* och här då PI för att ösa ut er alla dessa "sanningar" (som sedan har enligt uppgift miljoners sidvisningar) OCH,

här kommer det fina i kråksången:

oemotsagda, när det behagas (typ inte tillåta något som kallas för "islamförsvar"). 

Vidare är det tydligen också helt oproblematiskt att å ena sidan påstå sig vara oberoende men är det inte. 

På det svaras det helt enkelt inte. Jag förstår, det svider. eller så ger jag er för mycket intellektuell cred och det är så att ni helt enkelt inte fattar.

*) Att inte få utrymme för era så kallade sanningar implicerar inte att någon tystas - ni har ju för böveln egna medier, och det är ju just det yttrandefriheten erbjuder. Och är det så att den naggas, så har vi ett annat problem än det som ni tror det handlar om. Att kritisera PI är inte att inskränka någons frihet - det är att nyttja frihet.

Du får kritisera hur mycket

Du får kritisera hur mycket du vill, sa aldrig emot det. Påstod inte heller att du på något vis inskränkte min eller någon PI läsares frihet. Jag skrev istället att du klistrar ogrundade epitet på både läsare och redaktion. Om du inte på något vis drar kopplingen att det som skrivs i kommentarsfälten speglar hela sidans åsikter.

Att bloggen skulle vara en underdog i medievärlden har du nog ganska rätt i, då deras åsikter (i alla fall det skrivna) ofta står i ganska skarp kontrast jämfört med övriga internetbaserade tidningar och bloggar. Att sedan de övriga medierna är "onda" är dina ord och inte mina. Läser själv Svenskan var dag följer flera bloggar, bland annat din.

"oemotsagda, när det behagas (typ inte tillåta något som kallas för "islamförsvar"). "

Om man tänker så kan man ju fråga sig huruvida det "onda imperiet" ska få predika oemotsagda. Det är där PI kommer in i bilden, de ifrågasätter medias åsikter och tar upp det som de anser att media missat.

Sedan att PI eller PIs läsare skulle vara ovilliga att debattera vet jag inte vad du har fått ifrån. Just eftersom många som följer bloggen just känner att de själva inte ofta får komma till tals så brukar de flesta vara mycket angelägna att "ta debatten" så att säga. Sedan så släpper även PI in motdebattörer som får gästskriva på sidan, t.ex. Torbjörn Jerlerup eller Miljöpartiets Ungdomsförbund.

Du tar inte upp några exempel som stödjer dina teorier, vilket gör att de tappar trovärdighet.

Go Kväll :)

@Perry. Exemplena på raderade

@Perry. Exemplena på raderade kommentarer återfinns i länken till skärmdumparna, där det bland annat påstås att det inte är tillåtet med "försvar av islam" (som för övrigt jämställs med nazism tydligen - intressant nog skulle då sådan kritik mot en sådan uppfattning lätt falla under försvar, och det gör det ju ytterst behändigt). Det var dessutom en av anledningarna att det intresserade tillsammans med det eviga tuggandet av att framstå som en under dog - och därtill att PI inte är så oberoende som framställs. 


En redaktion är ansvariga för regler och hur sidor sköts - de har naturligtvis det yttersta ansvaret för sina moderatorer, att då skylla på att det är skillnad eller likna det med flashback är att missa målet. Hur kommentarstrådar sköts har därför med sidan att göra. Även flashback har regler men är helt frikopplad från en viss politisk hållning - i mening att det är inte något politiskt parti eller någon riksdagsledamot som backar upp det genom att ge tillträde till ett gemensamt konto. Man kan däremot jämföra med hur Piratpartiet stött wikileaks och (hur det nu blev) pirate bay med löften om servrar: skillnaden är att det skett helt öppet.

Frågor på det?

Sedan, jag är av meningen att det behövs assholes, men att framställa sig som något slags under dogs när det inte riktigt är fallet förfelar sitt syfte.

PS. Kommentarer å sido: om

PS. Kommentarer å sido: om rasism och främlingsfientlighet på PI, det var det jag menade med spaden, för om man verkligen inte kan se att en hel del av inläggen är av sådan art - och även bortsett från kommentarsfält - som just det så har vi nog mycket olika uppfattning. 

Jag har verkligen svårt att

Jag har verkligen svårt att greppa den sekterism som har utvecklats i sd-kretsar på nätet. Att tro att anledningen till den aversion som finns mot sidor som PI och andra sd-trakter skulle bero på någon form av politisk korrekthet är bissart. Vi ogillar dom helt enkelt för att vi upplever dem som korkade arslen.

Denna text publicerades t expå PI några dagar efter Utöya, men togs bort efter någon dag:

”Något är ruttet i Norge – elitens anti-semitism”

NORGE SUN TV i Kanada har kontinuerligt en frisk, anti-PK debatt i
sina program. I väntan på sitt eget nya TV-program på SUN vikarierar
Michael Coren för Ezra Levant på The Source. I inslaget talar han med
Kathy Shaidle – som har bloggen fivefeetoffury.com – om Norges stora
skam som allteftersom tiden går efter 22 juli uppenbarar sig för världen
i all sin groteskhet: den utbredda anti-semitismen fr. a. inom Norges
elit.

Coren och Shaidle går igenom Norges systematiska anti-semitism på ett
föredömligt sätt. De konstaterar att den högt uppsatte polis som under
den tyska ockupationen var bäst på att samla ihop landets judar aldrig
straffades. Jens Stoltenberg beslöt 2006 att de övervakningskameror som
beskyddade synagogan i Oslo skulle avlägsnas. Oklart varför. Attacken
mot synagogan kom som ett brev på posten. Skott avlossades,
terroristerna hade planerat att halshugga den israeliske ambassadören
till Norge. Den terrorattacken bedömdes som ”vandalism”.

I norsk media finns inte sällan ”skämt-teckningar” där den evige
juden framställs i enlighet med klassiska anti-semitiska
föreställningar. Ungefär på det sätt som juden framställdes i Goebbels
propaganda och i den gamla ryska anti-semitiska traditionen.

Till och med Norges ambassadör till Israel; Svein Sevje,
relativiserar terror och sa i en intervju i en israelisk tidning här
förleden att den palestinska terrorismen i Israel inte alls är så
allvarlig som den i Norge eftersom exempelvis hamas har definierade mål
med sin terror och att den har att göra med Israels ockupation av
västbanken. Med andra ord är terrorn mot Israel deras eget fel.

Att terrorn mot Israel startade långt innan någon ockupation av en
västbank hade skett, ja långt innan själva landet existerade betyder
inget. Den första stora terrorattacken mot judar som hade levt i
Jerusalem och Hebron i sekler, skedde 1929 när Stormuftin av Jerusalem
beordrade en religiös terrorattack i vilken flera hundra djupt religiösa
judar mördades. Terrorn mot judar fortsatte under 1930-talet, och med
ännu större frenesi efter att Israel bildades och långt innan
ockupationen ägde rum.

Enligt den norske ambassadören i Israel gäller inte samma
förhållanden terrorn mot Norge baserad som den är på en ideologi
(Breiviks) som säger att Norge, och speciellt dess Arbeiderparti,
ignorerat och satt den norska kulturen och traditionerna under en
skäppa. Eliten verkar inte att förstå att den kan ha väckt ett stort
raseri i folks djupa inre genom att vägra lyssna på motståndare till
multikulturalism, islamisering och massinvandring av stora grupper av
muslimer som inte har minsta behov eller ens intresse av att integreras i
sitt nya land.

Dagen innan terrorn var Utöyas sommarläger engagerad i en fullkomlig
orgie i anti-Israeliskt hat. Norges utrikesminister Gahre-Störe besökte
lägret och möttes med plakat som krävde en bojkott av Israel och han
svarade med ett anti-Israeliskt tal till massans stora glädje. Är inte
denna typ av hatindoktrinering potentiellt illavarslande? (Tänk på A.B.
Breivik som klarade av att indoktrinera sig själv. Var han i
verkligheten inspirerad av sitt eget samhälles förhållningssätt och
hatfyllda tal, men drog en annan slutsats och bestämde sig för att bruka
våld som sin enda utväg?) Oaktat vilket får Utöya-traditionerna en att
associera till Sovjets ungdomsorganisationer och nazisternas
hitlerjugend – inser Arbeiderpartiet det?

Gahre-Störe möttes med ”bojkotta-Israel-plakat” på Utöya, men han
skulle aldrig ha blivit mött med plakat som krävde bojkott av
terrororganisationer. Gahr-Störe stöder alla islamistiska
terror-organisationer. Han vill ha förhandlingar med al-shabaab i
Somalia, han har redan talat med hamas-ledaren Khaled Mashal och kräver
medling med talibanerna.

Alan M. Dershowitz anser att Norge är det mest anti-semitiska och
anti-israeliska landet i Europa idag. Han upplevde det under
föreläsningssturné i Norge nyligen. Inget Universitet ville ta emot
honom om han inte lovade att inte diskutera Israel. Norge förbjuder
sedan 1929 judisk koscher-slakt, men tillåter muslimsk halal-slakt. Dess
politiska och akademiska ledare uttrycker sig öppet och konsekvent
enligt en linje där det egentligen inte finns någon skillnad mellan
anti-zionism och anti-semitism.

Exempel: när Barack Obama utnämnde en av sina gamla medarbetare från
Chicago , Rahm Emanuel, till stabschef i Vita Huset kritiserades han av
den norske utrikesministern för att ha utnämnt en ”jöööde” till
stabschef. Det räckte med att höra den första, långa vokalen i ordet för
att förstå vad den ministern tycker om den judiska folkgruppen.
Uttalandet prisades häpnadsväckande nog i Norge liksom andra av samma
kaliber kommande från eliten.

Dershowitz anser att normänn behöver djupdyka i sina själar och
ingående studera sitt lands smutsiga historia: 1. medlöperi med
nazisterna under andra världskriget för att samla in judarna till
gaskamrarna 2. medlöperi med terrororganisationen hamas i dess
slutgiltiga mål att förinta staten Israel.

Den norska regeringen smeker den muslimska folkgruppen medhårs inte
minst nu, efter terrorn. Av någon anledning anses det oerhört viktigt
för eliten att besöka moskéer dessa dagar. Jag har hittills inte sett
dem i strålkastarljus besöka vare sig synagogan i Oslo eller i Trondheim
där den lilla judiska folkspillran om 1000 individer i Norge kan tillbe
sin gud.

Anders B. Breiviks attack på AUF:s ungdomsläger på Utöya har enligt
Daniel Greenfield i FrontPage Mag en möjlig förlaga i Maalot Massakern
1974 när palestinsk-muslimska män med vapen attackerade en israelisk
grundskola, tog över 100 som gisslan och sedan använde automatvapen för
att döda så många som möjligt. När två dagars belägring var över hade 25
personer, varav 22 barn, mördats. Likheten mellan Utöya och Maalot är
mer än en tillfällighet. AUF som sköter sommarlägret har en lång
historia av att stödja just den typ av terrorister som företog
Maalot-massakern.

Lars Gule är norsk filosof och har under hela sitt vuxna liv rört sig
i vänsterextremistiska kretsar. Han var tidigare ordförande i den
norska föreningen Humanisterna. Extremismens radikala lösningar på
problem som Israels existens – nämligen våld, har han inte tvekat att
använda sig av. Han greps 1977 på väg ut ur Libanon när han skulle
spränga bomber å DFLP:s vägnar i Israel (DFLP är en marxistisk
terrorgren som kämpar för frigörelse av palestina sedan 1969). Efter att
ha varit på träningsläger i vapenhantering och bombtillverkning i
Libanon försökte han få med sig ut sprängmedel gömda i bokomslag.

Gule häktades, förhördes och hävdar att han även torterades. Han
dömdes till ett halvår i fängelse i Libanon för ”innehav av
sprängmedel”. Det kanske inte räknades som terror i Libanon när målet
var Israel och dess civila befolkning? Denne stämplare till terrorism
har därefter levt ett liv i frihet och gjort karriär i den norska
akademiska eliten. (Han är också blond och blåögd.)

Vid hemkomsten förhördes Gule av norsk polis:

Den misstänkte hade informerat sina uppdragsgivare (DFLP) om att han
ville ta israeliska civilas liv för att stärka palestiniernas moral och
stridsvilja. Den norska akademiska eliten har sannolikt sett Gule i
enlighet med talesättet ”den enes terrorist, är den andres frihetskämpe”
och med denna relativiserande inställning till massmord kan inte Gules
potentiella massmord alls vara lika fruktansvärd som A.B.Breiviks. Gule
kämpade ju på den rätta sidan i sin egenskap av marxist och anti-semit.
Och anti-semitismen är gammal och utbredd i Norge.

Källor

frontpagemag.com/2011/07/29/terrorism-against-israel-more-justified-than-terrorism-against-norway/

frontpagemag.com/2011/08/01/something-rotten-in-norway/

rubinreports.blogspot.com/2011/07/oslo-syndrome-and-terror-attack-in.html

Länk: http://politisktinkorrekt.info/2011/…sm/#more-95563


Detta är PI och Sd. Att jag ogillar att en sida kallar de mördade i Norge för Hitler-jugend beror nu alltså inte på någon form av politisk korrekthet...


Et nettsted som formidler


Et nettsted som formidler stoff fra
FrontPage Magazine kan neppe tas seriøst. I artikkelen fra PIs side som ble
gjengitt ovenfor, står det:

 

Vid hemkomsten förhördes Gule av norsk polis:

Den misstänkte hade informerat sina uppdragsgivare (DFLP) om att han ville ta israeliska civilas liv för att stärka palestiniernas moral och stridsvilja.

 

Men dette er eksakt det motsatte av hva jeg
sa. Hvilket altså ikke FrontPageMag sin såkalte journalist var i stand til å få
med seg, trolig på grunn av en feiloversettelse (Google Translate?) av
følgende:


Gule skal ha forklart at DFLP foreslo tre ulike
mål for ham: Bombeangrepet skulle enten skje i en fotgjengerundergang i Tel Aviv, i President Hotell i Jerusalem
eller utenfor et leilighetskompleks med gassbeholdere på utsiden i et «borgerlig
nabolag». Han avviste disse målene da han var skeptisk til det som kunne anses
som en ren terrorhandling. «Mistenkte hadde gjort det kjent for sine
oppdragsgivere at han ikke ønsket å ta menneskeliv. Hensikten med eksplosjonen
var å markere 10-årsdagen for krigen i 1967, styrke palestinernes kampvilje og
moral,» sa han senere til norsk politi. Han fikk imidlertid ikke til noen
diskusjon med DFLP om en mer symbolsk aksjon.

http://no.wikipedia.org/wiki/Lars_Gule#Reise_til_Libanon_og_fengselsdom

 

Kanskje klarte PI å sjekke en norsk kilde og fant
ut at FrontPage Magazine skrev usannheter? Var det grunnen til at de fjernet
artikkelen? Eller synes de selv at hele deres sammenkok av historisk tull og
tøys, med konklusjonen at Norge kunne takke seg selv for terrorangrepet, ble for grovt? Litt som
at jødene selv må bære ansvaret for antisemittismen.

 

Uansett, Politisk Inkorrekt synes å være av samme useriøse
kaliber som andre høyreekstremister.Lars Gule

Micke,,,att dra paralleller

Micke,,,att dra paralleller till 30-talets nazi-Tyskland är  idiotiskt,,,
Den största skillnaden är att i 30-talets Tyskland var rasism en
OFFICIELL politik och var godkänd av den tyska  staten och därmed av
de tyska  myndigheterna...
Det är
dumt att jämföra det med våra tider när alla västeuropeiska stater officiellt
fördömer rasism och nu t.o.m även börjat censurera rasistiska inlägg på
nätet...

I 30-40-talets Tyskland och i de av Tyskland ockuperade delarna av
Europa var det tvärtom, rasistiska publiceringar uppmuntrades och stöddes av den
tyska staten...
''De är fascister..''.. Ordet fascism (eller nazism,,rasism
) är så urvattnat och det är få som vet vad  fascism (nazism,,rasism..) egentligen är. ...